Information om Snack24

Här på Snack24 ringer många olika personer varje dag och vill prata och dejta med varandra. Det är väldigt lätt att använda vår telefontjänst och det finns alltid en röst som förklarar hur du går vidare.
Prata in en presentation om dig själv som gärna får vara intressant och spännande för att få många svar.

Du kan välja att spara din presentation till nästa gång du ringer. Väljer du att inte spara den försvinner den automatiskt när du lägger på luren.
När du hittar någon som verkar intressant kan du välja att prata direkt med personen.
Var försiktig med att lämna ut adress och telefonnummer innan du känner någon.

Har du synpunkter på vår tjänst går det bra att maila oss här.

Hoppas du får en trevlig stund här på Snack24.

Sagt om Snack24:

 • Hej jag träffade min kvinna här på Snack24. Det tog ett tag men under tiden pratade jag med många härliga tjejer. Har nog aldrig haft så djupa och roliga samtal.
  Pelle Svensson
 • Nybliven änkeman. Damerna på linjen lyser upp tillvaron lite och har pratat lite med en trevlig kvinna om att träffas till våren.
  Peter Hultén
 • Trivs jättebra på Snack 24. Passar för både för unga och oss lite äldre.
  Ingemar Andersson
  Pensionär
 • Efter ett kraschat förhållande kände jag mig ensam. Började ringa till Snack24 och kom i kontakt med många killar. Träffade en del och har haft mycket kul. Så när ledsamheten kommer över mig ringer jag Snack24 och blir glad igen.
  Pernilla Solberg
  Fotograf
 • Jag hade gett upp tron att hitta kärleken. Jag dejtade några killar som var vänner till vänner men ingen visade sig ha samma livsmål som jag. Då hittade jag Snack24 och ganska snabbt träffade jag min Patrik.
  Jennifer Grönwall
  Cafébiträde